Вечерние платья больших размеров

Вечерние платья больших размеров у нас на сайте! Гарантия качества!

Вы можете выбрать весiльнi сукнi на нашем сайте!
Тому вибір весільної сукні — це, безперечно, найголовніше питання, яке хвилює наречену. Вибираючи весільну сукню, дівчина в першу чергу керується своїм смаком.

Але не варто забувати, що весільне плаття також повинно бути модним, адже жодній дівчині не захочеться, щоб її вважали старомодною нареченою. Тому всім, хто планує весілля, обов’язково варто познайомитися з головними тенденціями весільних нарядів.

Весільні сукні

Весільна сукня продовжуює модні тенденції минулих сезонів, але при цьому має свої особливості. Цього року дизайнери зробили головну ставку на жіночність, м’якість і ніжність, тому сукні повинні бути романтичними і легкими. Масивні форми, важкі тканини і надмірна обробка поступаються місцем повітряним, невагомим матеріалам, легким силуетам, драпіровкам і витонченим прикрасам.

Весільне плаття: модні фасони

Сукні пишного фасону поступово відходять на другий план, пропускаючи вперед витончені, витончені моделі, що щільно облягають жіночу фігуру і підкреслюють всі достоїнства. Одним з найпопулярніших, як і в минулому сезоні, стане фасон сукні «рибка». Але в цьому сезоні «рибка» набуде більш довгий шлейф, велику кількість складок, рюшів, воланів і об’ємну спідницю від колін до підлоги. Доповнити такі моделі допоможе товста бретель на одне плече.

Проте пишні весільні сукні зовсім не збираються повністю залишати модний «Олімп». Але обсяг повинен створюватися не за рахунок важких матеріалів, а за допомогою повітряних, напівпрозорих тканин, наприклад, багатошарового тюля. Дизайнери рекомендують такі весільні сукні дівчатам з тонкою талією.

Ну а дівчата, які знають собі ціну і не прагнуть вражати всіх оточуючих своїм вбранням, оцінять весільні сукні з А-силуетом. Цей простий і вишуканий силует стане кращою прикрасою нареченої на не надто пишне весілля.

Також цікаве: Прості сукні — ніколи не виходять з моди

Довжина весільної сукні

Дизайнери практично одноголосно пропонують нареченим довгі весільні сукні, які цнотливо прикривають ніжки. Довжина у підлогу, незалежно від фасону, виглядає найбільш виграшно і урочисто.

Плаття з довгим шлейфом буде особливо актуальним. Тим, хто прагне до індивідуальності, запропоновані ретро-сукні завдовжки до коліна або короткі весільні сукні.

Матеріали для весільних суконь

Наречені виходитимуть заміж у весільних сукнях з традиційних тканин — атласу, шифону, органзи, шовку, газу і сатину. Легкі прозорі тканини використовуються переважно в обробці для створення воланів і рюшів. Також в моді вишукані мереживні весільні сукні.

Весільне плаття: модний колір

З одного боку, дизайнери віддають данину класиці та пропонують нареченим безліч білосніжних весільних нарядів. Але, з іншого боку, вони розуміють, що дівчат, які мріють вийти заміж в білому весільному платті, з кожним роком стає все менше.

Також досить популярні кольорові варианти весільних суконь: кава з молоком, золоті, перлинні, сріблясті, ніжно-зелені, рожеві. Дуже красиво виглядає біла весільна сукня з кольоровим візерунком яскравого відтінку — червоного, зеленого, чорного, синього і золотого кольору.

Деталі весільного плаття

У цьому році в моді сукні без бретелей, які красиво відкривають шию, плечі і підкреслюють груди. Сукня-бюст’є відкриває перед нареченою величезний простір для вибору прикрас. Романтичності цьому весільному платтю надає одна товста бретелька.

У декорі суконь цього сезону найчастіше використовуються банти, що прикрашають талію, маленькі складки і хвилі по всій довжині, мереживо і, звичайно, квіти. Квіти — це головний тренд року.

Дизайнери із задоволенням «висаджують» на білосніжному тлі квіткові композиції. У цьому сезоні розквітає все — спідниці, ліфи, сумочки, туфельки і зачіски наречених. А ось чого ви точно не побачите в обробці, так це — страз, бісеру і перлів.
Обязательно зайдите на irdress.com.ua!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.