Що найчастіше шукають в інтернеті жителі Івано-Франківська?

Місцеві новини часто відрізняються за своєю популярністю від повідомлень про ключові події franyk.city держави або світу. Звісно, є і абсурдні статті, як наприклад про дерево, що впало на новобудову. Franyk.city з’ясовував, що найбільше цікавило жителів нашого міста у новинах 2 листопада.

За кількістю створених новин та запитів, виходить, що найбільше цікавило франківців місцева дорожньо-транспортна пригода та викрадення двох іномарок. До речі, популярнішими були статті, що містили фото подій.

Цікавила і поведінка 15-ти річного підлітка, що агресивно поводив себе з матір’ю. Нагадуємо, що малолітня особа погрожувала жінці ножем, а після замаху, що так і не стався порізав сам себе. Сама ж мати розповіла, що хлопець став непідконтрольним та агресивним близько півроку тому.

Неабияку увагу привернула на себе новина про те, що поліція буде жорстоко штрафувати за неправильне паркування. Зокрема, мова іде про зайняті місця для інвалідів здоровими водіями. Нагадуємо, що за необачливу поведінку на паркові зухвалі автомобілісти будуть вимушені платити від тисячі гривень. На сьогоднішній день вже оштрафовано 6 осіб.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.